labrador i skogen

En helg i Hälsingland

Även om vi bor mitt i Stockholm så har vi turen att kunna åka till ”landet” när vi så önskar. Denna helg tog vi tåget till Hudiksvall och hälsade på hemma hos en av våra familjer. Vår familj bor en bit utanför Hudiksvall i en by som heter Njutånger. Här har jag (Bolts ena husse) växt upp och bott i nästan 20 år innan jag flyttade till Stockholm (och träffade Bolts andra husse). Njutånger ligger precis vid havet och är den perfekta platsen för oss stressade storstadsbor som behöver vila upp sig några dagar. Att det bara ligger 2,5 timme från Stockholm är en extra bonus. Lagom långt för en weekend.

Vacker vintermorgon på landet. Och framför allt – SNÖ

Som alltid när vi är på landet så älskar Bolt att kunna springa fritt i skogen. Vi bor i ett hus omgivet av skog och härliga stigar. Perfekt för en hund! En extra bonus denna gången var all snö, iallafall jämfört med hemma i Stockholm. Bolt har alltid älskat just snö och en av hans absoluta favoritlekar är att jaga snöbollar (och att äta snö).

På lördagen sov vi länge alla tre, det är något med luften här uppe som gör oss sömniga. Efter frukost tog vi en lång promenad i skogen och ner till havet. Trots att vi var ute i nästan två timmar så kunde Bolt ha stannat ute minst lika länge till. Ibland kan det vara svårt att få ut Bolt när det är kallt eller regnigt, men när han väl kommer ut så är det näst intill omöjligt att få honom att gå in igen.

Ingen is på havet än så länge

Två dagar går fort och kring lunch på söndagen var det dags att ta tåget hem till Stockholm igen. Borta bra men hemma bäst. Fast i Bolts fall är det nog hemma bra men på landet bäst!

1 Kommentar

Gå med i diskussionen och berätta din åsikt.

aham pathaksvara
april 17 kl. 03:04 e m

The post is very inspiring admin. I have to say your writing skills are very nice. The post is very informative as well as cute. I will surely share this post. cheers !!
from: Hindi naat sharif mp3 download

Kommentera

Translate »